Cum să câştigi NATURAL 1 dioptrie în 30 zile şi să ai o vedere clară care te va ajuta să vezi toată viaţa fără ochelari

Te frustrează faptul că vederea ţi se deteriorează odată cu timpul şi că ochelarii îţi agravează problemele de vedere în loc să le corecteze?Dragă Prietene,

Am câteva întrebări foarte importante pentru tine, fii atent când răspunzi la ele:

 1. Ai probleme cu vederea la distanţă şi nu poţi vedea clar lumea din jurul tău sau să conduci fără ochelari sau lentile de contact ?

 2. Ai senzaţii de arsuri, usturimi sau de înţepături ale ochilor şi nu ştii cum sa le soluţionezi?

 3. Îţi este frică ca vederea să nu ţi se înrăutăţească şi să nu mai vezi deloc ?

 4. Ochii îţi obosesc repede, mai ales dacă lucrezi multe ore la calculator ?

 5. Nu poţi să scrii sau să citeşti fără ochelarii de vedere ?

    Daca ai răspuns cu "DA" la una din întrebările de mai sus atunci ar trebui să ştii în primul rând că nu eşti singura persoană care are acestă problemă de vedere şi în al doilea rând aceste întrebările au fost create bazându-se pe propria mea experienţa în timp ce am trecut prin ce treci şi tu acum.

    Vreau să îţi spun că acestea se pot corecta definitiv în mod natural, speranţa există, şi că nu este vina ta că ai aceaste probleme de vedere.

  După ce am studiat şi testat peste 9500 ore cum funcţionează ochii şi cum poţi să îmbunătăţeşti vederea am aflat că principalele lucruri care îmbunătăţesc sau deteriorează vederea sunt:

 • Dacă vitaminele, spre exemplu 500 mg de vitamina C, şi mineralele îţi vor îmbunătăţi şi proteja vederea, mâncărurile prajite, alimentaţia de tip "fast-food" şi sucurile acidulate vor face exact contrariul - ceea ce înseamnă că vederea ta se deteriorează.

 • Cu cât nivelul de glucoză din sânge este mai ridicat cu atât musculatura ciliară este mai sensibilă şi vor exista fluctuaţii în focalizarea imaginilor.

 • Totul începe de alimentaţie. Atlfel spus... sănătatea începe în farfurie, adică calitatea vederii tale este influenţată de calitatatea "combustibilului", alimentaţiei, bogat in elemente nutritive.

 Calitatea îmbunătăţirii vederii tale este determinată de "combustibilul" cu care te alimentezi zilnic

 • Lipsa Sportului. În lipsa unor uşoare antrenamente întreg corpul se atrofiază în timp, la fel se întâmpla şi cu musculatura ochilor.

 • Din acest motiv chiar dacă acum am o vedere clară folosesc zilnic doar 2 exerciţii pe care le ofer gratuit o dată cu înscrierea la newsletter.

 • Odihna insuficientă. Folosirea în exces a ochilor şi având o privire predominant fixă duce în timp la suprasolicitarea musculaturii oculare.

 • Aceste carade suprasolicitare conduce la suprasolicitarea muşchiului cliar şi din acel moment apar tulburările de vedere precum: vedere înceţoşată, oboseala ochilor sau vederea dublă.

     Bazându-mă pe aceste informaţii am creat un sistem care ÎMBUNĂTĂŢEŞTE vederea indiferent cât de deteriorată este. Acest sistem ma ajutat să îmi corectez problemele de vedere şi sa renunţ definitiv la ochelari.

     Acest sistem mă ajută să îmi îmbunătăţesc vederea în orice moment când ochii mei sunt obosiţi sau trebuie să lucrez mult la calculator.

   Mi-ar face plăcere să te ajut să ştii şi tu cum să îţi ÎMBUNĂTĂŢEŞTI vederea indiferent de dioptriile pe care le ai şi să nu depinzi de ochelari sau de lentilele de contact ca să vezi detaliile din viaţa ta... să poţi urmări şi practica activităţile care îţi plac doar cu proprii tăi ochi.


"Cum Să Economiseşti Peste 9500 De Ore Pentru O Vedere Clară…”

    Peste 9500 de ore.

    Cam atât timp estimez că am investit pentru a putea studia şi testa ceea ce m-a ajutat să am o vedere bună şi clară.

    Dar în timp, testând zilnic am descoperit ceea ce ştiu ACUM, adevăratele SECRETE care mă ajută să îmi păstrez vederea bună ... şi sunt foarte bucuros să le pot împărtăşi cu tine.


   Acum tu poti afla toate aceste informatii mergând pe scurtatura. Nu trebuie să petreci 9500 de ore pentru a le redescoperi... ci le poti afla în doar 18 ore dacă foloseşti calea cea mai scurtă.


Ce Vei Învăţa la atelierul "Educatia Vederii" ?

    Atelierul este împărţit în 2 Module a câte 6 ore în care vei învăţa:

Modulul 1: Ziua Obiceiurilor, Exercitiilor si a Alimentatiei Oculare

(6 ore teoretice si practice)

 • Cum să corectezi Natural vederea de departe(Miopia) şi să reduci cel puţin o dioptrie în 30 de zile.

 • Cum să îţi păstrezi vedere bună în perioadele îndelungate de lucru la calculator sau la citit.

 • Cum să îţi protejezi vederea împotriva creşterii dioptriilor.

 • Cum să tratezi vederea de aproape(Hipermetropia) Natural şi să îţi vezi scrisul clar fără ochelari

 • Ce şi cum să faci pentru a scăpa şi combate ASTIGMATISMUL şi PREZBITISMUL.

 • Ce să faci atunci când, cu un ochi vezi mai slab decât cu celălat

 • Cum să scapi definitiv de sindromul "ochiului uscat" şi de dependenţa de lacrimi artificiale

 • O tehnică care îţi va îmbunătăţi vederea INSTANT cu aproximativ 0.25 de dioptrie.

 • Ce să faci pentru a trata si a scăpa de sensibilitatea la lumina (fotofobie) şi să fii independent de ochelarii heliomaţi sau de protecţie la calculator

 • Cum să dispară NATURAL usturimile de ochi

 • Cum Să Câştigi Cel Puţin O Dioptrie În 30 De Zile

Modul 2: Psihologia Imbunatatirii Vederii (6 ore)

 • Care este "ingridientul" psihologic care determina aparitia ambliopiei (ochiul lenes) si cum poti sa o vindeci rapid fara sa porti mereu ocluzia oculara.

 • Vei invata sa detectezi factorul emotional care te-a dus sa nu vezi clar la distanta(MIOPIA)

 • Care sunt cauzele psihologico-emotionale care determina aparitia tuturor bolilor de ochi

 • Ce trebuie sa stii despre relatia dintre CATARACTA si emotiile tale si cum sa vindeci cataracta in mod natural !

 • Care sunt cele 5 legi esentiale dupa care natura se manifesta si de ce incalcarea lor duce la deteriorarea vederii tale

 • De ce strabismul (de orice fel este prezent) se poate corecta natural si cum sa elimini cauza psihologica care care a determinat-o

 • Ce trebuie sa faci pentru a evita incalcarea legilor de manifestare a naturii ca sa iti imbunatatesti si sa iti pastrezi mereu vedere buna si clara

 • Cat de usor este sa vindeci PREZBITISMUL din moment ce intelegi ce fel de emotii au determinat slabirea vederii tale.

 • De ce aparent "intamplator" unele persoane sunt predispuse sa aiba miopie sau altele astigmastism sau hipermetropie si cum sa ii ajuti pe cei dragi sa-si vindece ochii

 • De ce unele persoane capata o tensiune intraoculara foarte mare si sunt diagnosticati cu GLAUCOM, iar alte nu… si cum poti sa VINDECI usor GLAUCOMUL identificand cauza sau cauzele psihologice

 • Vei mai invata care sunt acei pasi simpli prin care te vei elibera de emotiile care iti tin ochii captivi sa porti ochelari sau lentile contact.

Pe langa acestea vei invata si de ce sintagma "Bolile de ochi sunt genetice/din nastere" este un mit si cum iti deterioreaza vederea aceasta sintagma doar daca ii dai crezare…


Pentru a-ti imbunatati vederea la atelier vei mai invata :
 • O tehnica simpla si naturala de a-ti imbunatati si vindeca vederea – o tehnica la care trebuie doar sa iti folosesti gandirea

 • Vei invata de ce nu poti sa faci schimbari alimentare majore pentru a-ti imbunatati vederea si cum sa elimini acea bariera psihologica.

 • Ce inseamna din puct de vedere psihologic atunci cand nu poti sa faci un anumit exercitiu ocular correct

 • Care este blocajul psihologic care il ai atunci cand nu poti sa misti ochii intro anumita directie si cum sa-l elimini pentru a-ti imbunatati si vindeca vederea

 • Care sunt barierele psihologice care determina orice problema de vedere chiar daca e Keratoconus, conjunctivita, Desprindere de retina, cataracta sau glaucom

 • Cum sa vindeci flocoanele care apar in ochi si te deranjeaza mereu atunci cand privesti spre suprafete deschise la culoare

 • Ce relatie este intre aparitia astigmatismului miopic sau hipermetropic si starile tale emotional-psihologice din fiecare zi

 • De ce scaderea vederii de aproape (HIPERMETROPIA) o data cu inaintarea in varsta este un mit precum si care este cauza psihologica care o determina, in plus vei invata si cum sa elimini cauza…

Vei invata si cauza comuna care este prezenta la multe persoane indiferent de varsta si determina slabirea vederii nocturne. De asemenea vei invata cum sa o inlocuiesti ca sa vezi bine noaptea si in medii slab luminate.


Ceea ce vei invata in aceasta zi de seminar iti va imbunatati vederea si mai mult te va face sa fii fericit pentru ca intraga viata vei sti care sunt legile dupa care natura noastra umana se manifesta si vei avea mereu un corp sanatos.


Ai să înveţi toate aceste lucruri în cadrul seminarului care se desfăşoară de-a lungul a 12 ore.


Ce Conţine Participarea La Atelier ?

Atelierul este impartit in 2 Module a câte 6 ore (cu 45 de minute pauza).


 
Unde are loc Atelierul?

Locaţiile de desfăşurare ale seminarului vor fi anunţate cu minim 7 zile înainte de data de desfăşurare al acestuia.

Atelierul "Educatia Vederii" este planificat pentru a se desfăşura în următoarele oraşe:

 

 • Pentru alte localitati poti sa te inscrii completand formularul de mai jos si cand sunt 10 persoane care sa participe la seminar, se va stabili data si locatia de desfasurare.


NOTĂ: Pentru ca înscrierea la seminar să fie acceptată, trebuie ca locul rezervat să fie şi confirmat prin plată unui avans. Detaliile despre modalitatea de confirmare le vei primi imediat după înscrierea la semig,nar.


Vezi ce spun participantii despre acest atelier:


Care este Investiţia pentru atelierul “Educatia Vederii” ?

    După o analiză minuţioasă, am decis să stabilesc preţul acestui atelier la 675 de lei/modul .

    Informaţiile şi  materialele din oricare pachet il alegi te vor costa mult mai mult, mai ales ca şi timp, dacă vrei să le inveţi individual.

     Şi cu toate astea, tu vei pierde cel putin 60% din conţinutul acestui program- deoarece modul în care am combinat şi sintetizat aceste tehnici nu a mai fost făcut NICIODATA înainte.

     Nu mai amintesc de caţi bani poţi cheltui doar cu un consult la oftalmolog care este 40 RON.  După consult îţi recomandă o pereche de ochelari care costă cel puţin 200 ron NUMAI ramele, şi bineînţeles lentilele care sunt minim 250 ron lentila. Şi uite aşa faci o “investiţie” de minim 700 ron .

    Ai auzit de cineva sau ştii  pe cineva care după o perioada de timp a trebuit să îşi schimbe ochelarii pentru că dioptriile au crescut ?

    Bineînţeles  că ai auzit.

Un sistem complet de îmbunătăţire a vederii tratează cu atenţie şi îndeaproape factorul PSIHOLOGIC - EMOTIONAL, fără a se concentra doar pe efectuarea exerciţiilor oculare.

     În aproximativ un an, un an jumatate  vei fi nevoit să faci altă “investiţie” pentru ochii tai pentru că vederea ţi-a slabit.

     Investind in acest curs si in vederea ta, acesti 675 de lei/ Modul, reprezinta cea mai bună investiţie pe care o vei face în viaţa ta şi în primul rând pentru sănătatea ta.

     Sincer cred că acest program este cel mai bun sistem creat pentru a putea îmbunătăţi NATURAL  vederea indiferent  de numărul dioptriilor pe care le ai.

     Întradevar există o singură cale să afli acest lucru:

     Trebuie să te înscrii şi să vii la seminar.
 
     Îţi spun din nou, acest pachet nu numai că te va ajuta să îţi îmbunătăţeşti vederea, dar îţi va RE-MODELA modul în care vei vedea problemele de vedere.

     Te va ajuta să nu mai fii niciodată dependent de ochelari sau lentile de contact.

     După ce ai ajuns aici cu cititul, sunt sigur că ai început să ai o idee  dacă acest program este  sau nu potrivit  pentru tine.

     Poate că încă ai dubii.....

     Dar de un lucru sunt SIGUR:

     Dacă nu ştii cum să îţi protejezi vederea atunci nu ai să ştii nici cum să ţi-o îmbunătăţeşti, şi nici  nu ai cum să îţi îmbunătăţeşti vederea accidental.

     Cred sincer că acest program este SINGURUL TRATAMENT în vindecarea problemelor de vedere.

     Te poate ajuta să nu mai ai probleme de vedere şi să fii independent de ochelari sau lentile TOATĂ VIAŢA.

     Acesta nu este un simplu seminar ... este o TRANSFORMARE a vederii tale. Şi este nevoie de toate informaţiile din acest seminar pentru a-ţi transforma vederea şi să nu mai porţi niciodată ochelari sau lentilele de contact.Bineînţeles, 100% Garanţie de SATISFACTIE de a Primi Banii Înapoi

     Înţeleg faptul că poate eşti un pic sceptic legat de îmbunătăţirea NATURALĂ a vederii, mai ales că vorbesc despre "transformare", despre un nou mod de a vedea problemele de vedere.    Am înţeles acest lucru.

    Din experienţa atelierelor anterioare sunt convins că ceea ce vei învăţa te va ajuta să ai rezultatele dorite de tine. Dar vreau să îţi ofer o GARANŢIE - o promisiune din partea mea - care s-ar putea să te ajute să iei o decizie mai uşor.

    Daca te inscrii la atelier si participi la oricare din cele 2 module iti ofer o garantie de satisfactie de 100% de a primi banii inapoi daca consideri ca nu ai primit nici macar o informatie care sa merite cei 675 de lei investiti...
atat de simplu - riscul fiind in totalitate al meu.

 
Înscrie-te la Seminar Să Îţi Îmbunătăţeşti Vederea

   Sunt aşa de sigur că aceste tehnici funcţionează şi la tine, că te vor ajuta să îţi îmbunătăţeşti vederea şi să vezi clar, încât îţi reamintesc următorul lucru :


    Dacă nu esti multumit de informatiile ce le primesti la seminar tot ce trebuie să faci este sa ceri banii înapoi.

    Chiar cred că aceste informaţii valorează de cel puţin 15 ori investiţia pe care ai să o faci.

    Faptul că acum vederea îţi este afectată e din cauza unor decizii din trecut, şi bineînteles că nu este vina ta, nu aveai de unde să ştii că există şi alte optiuni înafară de ochelari, lentile sau operaţie.


Acţiunile pe care le-ai luat în trecutul pentru vederea ta nu le mai poţi schimba, dar poţi schimba modul cum vei vedea în VIITOR.


    Ca să schimbi calitatea vederii tale în viitor trebuie să iei o decizie acum. Acum ştii că se poate îmbunătăţi vederea NATURAL.

    Voi fi bucuros să te ajut să îţi recapeţi şi tu vederea clară.

    Daca vrei ca în viitor sa ai o vedere clară, indiferent de distanţa şi să nu mai depinzi de ochelari sau lentile de contact, trebuie sa iei o decizie ACUM.


    Chiar vreau să te ajut să ai o vedere mai bună să vezi clar indiferent de distanţă. Primesc mail-uri zilnic de la persoane care folosesc aceste informaţii şi îşi imbunataţesc vederea, şi vreau să te ajut şi pe tine.

    Tot ce trebuie să faci este să apeşi pe butonul "Înscrie-te la Seminar". Apoi vei fi redirecţionat către o pagină în care trebuie să îţi introduci numele, adresa ta de email şi oraşul în care vrei să fii prezent. De restul mă ocup eu.


Apasă pe butonul de mai jos pentru a te inscrie la seminar:


Pentru întrebari legate de seminar îmi poţi scrie pentru la adresa de e-mail: flavius@renuntalaochelari.com sau la telefonul 0745 538 275.


Nu este nici un alt moment mai bun decat ACUM, să incepi să îţi îmbunătăţeşti vederea şi să obţii independenţa faţă de ochelari sau lentile de contact.


Dacă amâni, vederea ta se va deteriora în timp şi apoi ca să o corectezi va fi necesar să cheltuieşti mai mult timp, mai multă energie şi emoţie şi bineînţeles mai mulţi bani.


Apasă pe butonul de mai sus ca să te inscrii la seminar.


Ai grijă de ochii tăi,
-Flavius Turcanu


P.S : Dă-mi voie să te ajut să îţi îmbunătăţeşti vederea şi să vezi clar fără ochelari. Mai devreme sau mai târziu o să îţi doreşti să vezi bine fără ochelari... în momentul în care o să aştepţi autobuzul tău, te vei uita la numărul ... dar numărul autobuzului nu-l vei putea vedea.


P.P.S : Garantez că acest program îţi va TRANSFORMA şi ÎMBUNĂTĂŢI VEDEREA, altfel voi fi bucuros să îţi dau banii înapoi. Tu nu ai nici un risc, dacă acest program nu funcţionează la tine, primeşti banii inapoi. Atât timp cât produsul meu nu te mulţumeşte pe deplin nu îţi vreau banii.

Valoare de peste 1400 de lei

Obţine informatii in valoare de peste 1400 Lei:

- 16 ore de atelier intensiv

Valoare Atelier: 1200 Lei

Preț Atelier: de la 675 Lei/modul

Feedback Clienţi

Seminarul 'Renunta La Ochelari' este o ocazie foarte bună pentru a câştiga încrederea în noi. Am aflat exerciţii care efectiv ne ajută să ne recâştigăm vederea, să lucrăm cu noi şi în acelaşi timp să lucrăm cu mintea noastră.

 Seminarul nu este un seminar simplu, nu este unilateral. Se axează pe modul nostru de a dormi, de a mânca- despre viaţa noastră. Toate aceste lucruri ne influenţează VEDEREA şi modul nostru de a exista."
Alin T. - Cluj-Napoca" Personal sunt adeptul unui mod de viaţă sănătos, şi sunt dispus să încerc orice pentru a avea si o vedere perfectă. Fiind purtător de ochelari de 7 ani de zile, şi cu dioptrii de -1.25 la ochiul drept si -0.75 la ochiul stâng, m-am decis să încerc programul "Renunta La Ochelari" chiar dacă sunt sceptic de felul meu.

 În doar 3 săptămâni am renunţat la ochelari pentru că mă deranjau şi am început să văd bine la distanţe mari. Mi-a plăcut foarte mult modul ştiinţific şi explicaţiile primite pentru problemele mele de vedere. La fel de exacte şi eficiente mi se par şi setul de exerciţii care sunt complete pentru a se lucra toate perechile de muşchi ale ochiului."
Andrei A. - Suceava


" Am purtat timp de 4 ani ochelari cu o dioptrie de -1,25. Folosind zi de zi exercitiile, am reusit după 3 săptămâni să îmi îmbunătăţesc sesizabil vederea la distanţă cu 0,75 de dioptrii.

 Cea mai mare mulţumire a mea este însă corecţia strabismului în proporţii ridicate, strabism care mă deranja încă din copilărie. Acea problemă mă împiedica să fac lucruri destul de uzuale: ca cititul în timp îndelungat, sau atenţia distributiv-vizuală. Acum sunt foarte mulţumită şi consider că am făcut o investiţie foarte bună, având în vedere scepticismul de la înscrierea la seminar.

 Diferenţele se pot observa cu uşurinţă atunci când urmăresc la un film atât subtitrarea cât şi acţiunea acestuia fără efort, pot să citesc oricât doresc, chiar dacă este târziu, ochii nu îmi mai obosesc repede în faţa calculatorului şi nici nu mai simt acea usturime de care mă plângeam mereu."
Delia Z. – Iaşi


"Am venit din curiozitate şi voi pleca cu încredere. Se poate..."
Mark S. - Cluj-Napoca